Szerzői jogok

A weboldalt Lányi Veronika Judit üzemelteti, így az oldalon megjelenő minden írás és kép is az ő kizárólagos tulajdonát képezi. Kivételt jelent ez alól a velem gyakorlók véleményei és fotói, amiket ők bocsátottak a rendelkezésemre. Az írások és képek máshol való megjelentetéséhez az oldal tulajdonosának engedélye szükséges, továbbá a megjelenéskor kötelező megjelölni az írás illetve kép forrását. Ezek a feltételek vonatkoznak a közösségi médiában megjelentetett tartalmakra is Jóga Werával instagram oldal, facebook oldal és csoport, Felemelő változókor – klimax jóga Werával Facebook csoport

Lányi Wera

Lányi Wera Profile

Szia Wera vagyok

Hosszútávfutóként kezdtem, előtte és utána táncot tanultam. Mindezt lázadásból, valamint azért, hogy megmutassam, „meg tudom csinálni”.

Születésem után két agyvérzésen estem át, epilepsziával élek azóta is. A sportokhoz egyrészt nagyon jó, másrészt meglehetősen hátrányos adottságaimat akartam kihasználni és leküzdeni (laza ízületek, „törékeny” csontok, ezek miatt rengeteg sérülés, műtétek). A jóga 40 évesen tudott segíteni abban, hogy az izomzatomat megerősítsem, könnyebben regenerálódjak a sérüléseimből, találjak rendszert az életemben, új irányokba induljak el.

Az oktatást is ezek miatt tartom fontosnak. Szeretném megmutatni, hogy soha, semmihez nincs késő, mindig, minden helyzetből tovább lehet lépni, fejlődni. Pontosan ezeket szeretném átadni, hogy együtt tanuljuk meg, soha ne másokhoz hasonlítsuk magunkat, hanem a saját csodálatos teljesítményeinkre legyünk büszkék, és élvezzük az út minden pillanatát.

Lányi Wera 2019